Huurdersvereniging Zwartewaterwiede

Jaarvergadering

Uitnodiging 

 

Hierbij nodigen wij de leden (ook niét leden zijn van harte welkom) uit voor de  

jaarvergadering welke zal worden gehouden op: 

 

Woensdag  : 3 april 2024 

Plaats van samenkomst : De Buze 

  Oostwijkstraat 10,  Steenwijk 

 Aanvang : 19.30 uur. 

 

Na de pauze zullen projectleider Herman Lübbers en energiecoach Robbert Vlagsma een uitleg geven over “GeWOON besparen”. Het besparen op je energierekening is iets wat iedereen gewoon wil. Maar de vraag is hoe? 

Gemeente Steenwijkerland: “De gemeente Steenwijkerland heeft samen met woningcorporaties Wetland Wonen en Woonconcept, welzijnsorganisatie Sociaal Werk de Kop en Stichting Duurzaam Steenwijkerland de aanpak “geWOON besparen” ontwikkeld. 

Met “geWOON besparen” willen we woningeigenaren en huurders de komende jaren helpen met energie besparen. Dit doen we door de inzet van energie-coaches en -fixers, maar ook door heel specifieke regelingen zoals de witgoed-wissel. 

Projectleider Herman Lubbers en energiecoach Robbert Vlagsma nemen jullie mee in de aanpak “geWOON besparen. Ze laten zien welke mogelijkheden u als huurder hebt en komen met praktische tips om energie te besparen.” 

 

Alle huurders uit het werkgebied van Wetland Wonen zijn hierbij uiteraard van harte welkom. We hopen op een grote opkomst. 

 

In verband met de organisatie zouden wij het prettig vinden wanneer u zich van te voren aanmeldt via: hv.zwartewaterwiede@home.nl  o.v.v. aanmelden ledenvergadering. 

Aanmelden kan ook telefonisch via het secretariaat: 06-10641738